• Menu
  • Menu
Pemuteran-mango-tree-inn

Samenwerken

Samenwerken met Where She Goes?

Wil je samenwerken met Where She Goes om een unieke bestemming of een specifiek product onder de aandacht te brengen? Graag! Ik ben altijd geïnteresseerd in leuke samenwerkingen. Wel vind ik het belangrijk dat de samenwerking bij mijn blog en mijn lezers past. Voor Where She Goes werk ik regelmatig samen met verschillende bedrijven en instanties, waaronder verhuurders van accommodaties, regionale en landelijke marketingbureaus en evenementenorganisaties. 

Lijkt het je leuk en interessant om een keer met mij samen te werken of wil je eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via info@whereshegoes.nl.

Hoe kunnen we samenwerken?

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van:

Een persreis om over (een) specifieke bestemming(en) te schrijven.
Een review over een reis, bijzondere accommodatie of een reisgelateerd product.
Fotografie van een reis, bijzondere accommodatie of een reisgerelateerd product.
Een winactie.
Een gastartikel.
Een social media actie / campagne.
Een artikel op een externe website of in een nieuwsbrief.

De teksten voor mijn website worden (op gastblogs na) door mijzelf geschreven en reflecteren mijn persoonlijke mening. Ik maak naast teksten veel gebruik van (eigen) fotografie om zoveel mogelijk recht te doen aan de belevenis.

Where She Goes heeft onder andere samengewerkt met:

NBTC Holland Marketing / Volkshotel / LEAVV E-campers / Smûk Recreatie / Dreambus.frl / Fietsnetwerk.nl / Pop-up camping De Camphanen / Echopperz.nl / Vakantiepark Mölke / NORTVI / Berg & Maan / De Karnemelkplaats / Rent & Event / Heilige Nachten / Buitenplaats Beekhuizen / Van Het Pad / The Yurt Project / Treehouse Goldsworthy / Sea & the City / RBT Land van Cuijk.

Ervaringen van samenwerkingspartners

Glamping-Smûk-Recreatie-Friesland-Bell-tent-Boerenbed-camping

Kirsten heeft onze locatie heel mooi uitgelicht in prachtige foto’s en ontzettend mooie tekst. Ze gaat ook echt op onderzoek naar de betekenissen van Friese woorden, achtergrond informatie en hoe wij ons bedrijf hebben opgebouwd. Ze kan goed luisteren en dat vertalen naar een prachtig verhaal. Ook worden de mogelijkheden in de omgeving goed uitgelicht. Ze heeft ons bedrijf en locatie en onze omgeving in het prachtige Friesland heel goed vertaald en mooie beelden geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat en de leuke samenwerking!

Smûk Recreatie

De samenwerking met Kirsten is ons goed bevallen. Ze bracht haar verblijf erg leuk in beeld en schreef een uitgebreide blog, waarin ze ons park en de omgeving prachtig beschreef. Ook is het contact met Kirsten altijd fijn, alles gaat in goed overleg! Bedankt voor de leuke en vruchtbare samenwerking Kirsten, we hopen je snel weer terug te zien!”

Vakantiepark Mölke

Camping-vakantiepark-Molke-Zuna

Samenwerken-Where-She-Goes-Heilige-Nachten-Witte-Kerkje-Hemrik

Kirsten heeft een geweldig gevoel voor sfeer en maakt de meest prachtige foto’s. Ze weet onze plekken en de omgeving zo goed in beeld te brengen tijdens haar verblijf. De foto’s en blogs zijn enorm waardevolle content, ook voor onszelf om weer te delen. Daarnaast is ze leuk, easy going en duidelijk in haar communicatie!

Heilige Nachten