• Menu
  • Menu

Over Where She Goes

Over het Nederlandse reisblog Where She Goes

Overnachten-pipowagen-tiny-house-op-wielen-Friesland-Friese-Meren-Snikzwaag

Where She Goes is een reisblog voor iedereen die van reizen en natuur houdt. Op Where She Goes vind je artikelen over diverse bestemmingen in binnen- en buitenland en over de leukste manieren om een regio te ontdekken. Ook lees je hier alles over kamperen en kleinschalige en bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

Voor Where She Goes ben ik altijd op zoek naar de mooiste plekjes. Hierbij overnacht ik op allerlei droomplekjes. Vaak middenin in de natuur, maar ook heel regelmatig in de bewoonde wereld. Naast tips over de leukste bestemmingen, de mooiste reisroutes en de meest bijzondere accommodaties vind je op dit reisblog ook allerlei handige reistips, waardoor het plannen van jouw reis een stukje makkelijker wordt.

Over oprichter en blogger Kirsten

Hoi! Mijn is naam Kirsten (33) en ik ben de oprichter en blogger achter het Nederlandse reisblog Where She Goes. In mijn vrije tijd zie ik graag zoveel mogelijk van de wereld. Dit betekent zoveel mogelijk geld (proberen te) sparen om zo snel mogelijk weer op reis te gaan. Of dit nu in een bijzondere accommodatie in Nederland, in een tent ergens in Europa of in een boomhut in Sri Lanka is, reizen is voor mij het mooiste dat er is.

Ik vind het heerlijk om er, samen met mijn man (en hond als de reis dit toelaat) en camera op uit te trekken en deel mijn belevenissen graag met jou.

Kamperen-roadtrippen-VW-busje-Dreambus.frl-huren