• Menu
  • Menu

Over Where She Goes

Slide 1
Over Where She Goes

Where She Goes is een reisblog voor de avontuurlijke reiziger die, net als ik, dol op is op bijzondere slaapplekjes en unieke reizen. In binnen- en buitenland. Van slapen in boomhutten en forest cabins tot rondreizen met retro kampeerbusjes. En van adembenemende hikes tot cultuur snuiven aan de andere kant van de wereld. Op Where She Goes vind je artikelen over diverse bestemmingen in binnen- en buitenland en tips over de leukste manieren om een regio te ontdekken.

Slide 1
Reizen, fotografie en schrijven

Mijn grootste passies? Reizen, fotografie en schrijven. Wanneer je deze drie passies met elkaar combineert ontstaat er een reisblog. In januari 2020 werd 'Where She Goes' geboren. Mede dankzij de pandemie ontstonden er in de daarop volgende jaren prachtige samenwerkingen en ontdekte ik ontzettend veel mooie plekjes dichtbij. Want ook Nederland heeft nog zoveel verborgen pareltjes. We zijn inmiddels een aantal jaren, heel wat leuke reizen in binnen- en buitenland en talloze boshuisjes en boomhutten verder. Naast eigen content mag ik vanuit Where She Goes inmiddels de content en fotografie voor heel wat bijzondere slaapplekjes, reis-, toerisme- en marketingbureaus verzorgen.

Slide 1
Geluksmomentjes en hidden gems

Voor jou, en natuurlijk ook een beetje voor mezelf :), ga ik altijd weer op zoek naar de meest unieke slaapplekjes, verborgen pareltjes, de tofste hotspots, de mooiste hikes en de leukste reisroutes. Ik ontdek op mijn reizen allerlei droomplekjes. Vaak middenin in de natuur. Kleine geluksmomentjes die zorgen voor levenslange herinneringen.

Slide 1
Natuur, avontuur en buiten zijn

Al schrijvend en fotograferend hoop ik jou te inspireren om op avontuur te gaan, het buitenleven te ervaren en al het moois om ons heen te ontdekken. Of dit nu dichtbij is of ver weg.

Slide 1
Over mij

Hoi! Ik ben Kirsten (35). Ik ben de fotograaf en het gezicht achter Where She Goes. Ik ben een reisjunkie, avonturier, natuurliefhebber en huismus in een. Ik heb een eindeloze bucketlist en ben, zoals je inmiddels wel door hebt, dol op bijzondere slaapplekjes. Waar ik ook naartoe ga, die rugzak met camera (en drone!) gaan met me mee. En het liefste ga ik natuurlijk op pad met mijn man Stefan en onze grootste vriend Butch.

Slide 1
Dromen en verlangen

Mijn grootste dromen? Ons eigen boshuisje, een eigen boek schrijven en uitbrengen, rondreizen door Botswana en Costa Rica met een 4x4 en werken in een (goede) opvang voor olifanten, neushoorns of honden.

Where She Goes in de media